Doelman Jamie Dekkers (hier tegen Bemmel) voorkwam een vroege achterstand voor Spero, dat vervolgens MASV van de koppositie knalde.
Volledig scherm
Doelman Jamie Dekkers (hier tegen Bemmel) voorkwam een vroege achterstand voor Spero, dat vervolgens MASV van de koppositie knalde. © Fons Sluiter

Hekkensluiter Spero schiet MASV van de troon

ELST - Spero verraste zondagmiddag vriend en vijand met een 2-0 zege op MASV. De hekkensluiter van de tweede klasse I trok in een draak van een wedstrijd met meer strijdlust dan de tegenstander aan het langste eind. Door de nederlaag moesten de Arnhemmers de koppositie afstaan aan SDOUC.

In het eerste kwartier kreeg MASV twee opgelegde kansen om de score te openen. Eerst schoot Benjamin Ahuluheluw, die in Elst terugkeerde bij zijn oude club, de bal prima in maar de redding van Spero-keeper Jamie Dekkers was nog beter. Daarna kreeg Angelo Siep een nóg grotere mogelijkheid maar de MASV-spits raakte de bal compleet verkeerd.

Amper vijf minuten later was het aan de andere kant wel raak. Een Arnhemse combinatie op de linkerflank stierf een vroege dood waarna de bal terechtkwam bij Michael van Swaaij. De Spero-middenvelder schoot de bal vervolgens akelig precies in de linkerhoek. Daarna zakte het spelpeil van MASV ver terug en werd het restant een wedstrijdje lange-ballen-knallen dat tot het laatste fluitsignaal duurde. Daarvóór scoorde invaller Niels Kleijn nog wel met een fraai afstandsschot 2-0.

...

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Amateurvoetbal