Volledig scherm
Hamburgers voor MASV © afp

Honderd hamburgers voor MASV na bekerstunt

ARNHEM - Voor de voetballers van het Arnhemse MASV was er woensdagnacht een aangename verrassing bij terugkomst in Arnhem. Er lagen namelijk honderd hamburgers van McDonald's klaar in het clubhuis van MASV voor de vermoeide en hongerige spelers die zojuist de kwartfinale van het districtsbekertoernooi hadden gehaald na een 3-2 zege bij Bon Boys in Haaksbergen.

Een cadeautje van aanvaller Shiwan Hamdaziz, die met eigen vervoer vice versa naar Haaksbergen was gereden voor de bekerwedstrijd tegen Bon Boys en zijn ploeggenoten en technische straf graag wilde verrassen op deze bijzondere avond.

Na de traktatie van Hamdaziz kregen de spelers van de club en sponsoren ook gratis drankjes aangeboden. ,,De meeste waren zo moe van de wedstrijd dat het maar 3.00 of 4.00 uur is geworden’’, vertelde trainer Jhon van Beukering na de historische avond, waarin zijn club voor het eerst in de clubgeschiedenis de laatste acht van het bekertoernooi bereikte. ,,Als club en technische staf zijn we trots op deze prestatie. Je begint met denk ik 360 ploegen aan dit toernooi en nu zitten we bij de laatste acht. Dit was een mooie belevenis. We gaan kijken wie we gaan lootten in de kwartfinale.''

De loting voor zowel de kwart- als de halve finales van de districtsbeker zal plaatsvinden op donderdagavond 15 maart na afloop van de bekerwedstrijd tussen Colmschate ’33 en FC Winterswijk in het clubhuis van Colmschate in Deventer. 

De wedstrijden uit de kwartfinales worden gespeeld tussen 3 en 5 april. Clubs die de laatste vier bereiken zijn automatisch geplaatst voor het 'grote' KNVB bekertoernooi in het nieuwe seizoen. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Amateurvoetbal