Volledig scherm
© Marc Pluim

Hoofdrol Mortier tegen zijn oude club bij stadsderby SML - Arnhemse Boys

ARNHEM – Van krachtsverschil was in de bekerderby tussen de stadgenoten SML en Arnhemse Boys nauwelijks sprake. Op sportpark De Bakenberg waren de bezoekers op het gebied van efficiëntie de bovenliggende partij. SML liet de kansen liggen, Arnhemse Boys benutte die wel: 0-2.

SML had pech dat arbiter Omar Khalifa bij een 0-0 stand een treffer van Boris de Kok op advies van de grensrechter van Arnhemse Boys afkeurde. Het vlagsignaal leek onterecht. ,,Wordt die goal goedgekeurd, dan krijg je toch een andere wedstrijd”, oordeelde David Roig Garcias, die als interim-coach van SML de van een liesbreuk herstellende Roberto Straal verving.

Rick van Vliet, voor de pauze, en Wesley Mortier, na de hervatting, bezorgden Arnhemse Boys de overwinning. SML kreeg ook kansen, maar de individuele hoogstandjes leidden niet tot het gewenste resultaat. De aanvallers van de thuisploeg wilden het telkens te mooi doen. Kortom, SML kreeg een lesje in efficiëntie.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Waterpret bij OVC, Koningsdag funest voor Arnhemia en rake vrije trap is 5 punten waard in Driel
    PREMIUM
    De derde helft/VIDEO

    Waterpret bij OVC, Koningsdag funest voor Arnhemia en rake vrije trap is 5 punten waard in Driel

    ARNHEM - In deze rubriek een verzameling anekdotes en opvallende gebeurtenissen uit de wandelgangen van het amateurvoetbal in de regio. Deze week zorgen sproeiers voor veel genot bij de kleintjes op sportpark De Bilderberg, had trainer Vincent Selhorst de 10-0 nederlaag wel kunnen voorspellen en dankt Rheden de vriendin en aanstaande dochter van Patrick d’Hulst.

Amateurvoetbal