Volledig scherm
Angelo van Maanen - normaal De Paasberg 4 - helpt de hoofdmacht met een goal tegen Oranje Blauw in veilige haven. © Ben Gal/Orange Pictures

Invallers voorkomen dat De Paasberg uitglijdt over ‘gasten met -3 punten’ uit Nijmegen

ARNHEM - De Paasberg won zaterdag met 4-2 van Oranje Blauw, maar had dat mede te danken aan de invallers Mauricio Hol (2e elftal) en Angelo van Maanen (4e elftal).

Ondanks de zege was trainer Paul van Koppenhagen niet bijster tevreden. ,,Het was billen knijpen. We misten weliswaar zes spelers, maar dat mag tegen die lui geen probleem zijn. Ongelofelijk, want die gasten hebben -3 punten”, bromde de oefenmeester. ,,En ze komen ook nog eens met 0-1 voor.” 

Voor de rust trok Armando Diaz de stand gelijk. Dennis Borman en Mauricio Hol zetten De Paasberg na de pauze op een riante 3-1 voorsprong. Kort voor tot kwam Oranje Blauw terug tot 3-2, maar Angelo van Maanen besliste direct daarna het duel: 4-2.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Amateurvoetbal