Volledig scherm
Jan Oosterhuis als trainer van DVC'26. © DE GELDERLANDER

Jan Oosterhuis blijft technisch adviseur bij hoofdklasser Duno

DOORWERTH - Jan Oosterhuis maakt ook dit seizoen deel uit van de technische staf van hoofdklasser Duno. De 54-jarige oud-profvoetballer van onder andere FC Wageningen en De Graafschap combineert zijn werkzaamheden in Doorwerth met het hoofdtrainerschap bij de Didamse tweedeklasser DVC’26. 

,,We zijn lang in gesprek geweest. Beide partijen hadden wel de intentie met elkaar door te gaan. Deze week is overeengekomen dat ik op de achtergrond actief blijf als technisch adviseur. Maar ik zal niet elke training of wedstrijd aanwezig zijn.” 

Oosterhuis was het voorbije seizoen ook op parttime basis assistent-trainer bij eredivisionist De Graafschap in Doetinchem. Daar werd zijn aflopende contract echter niet verlengd.

Duno won zaterdag de eerste wedstrijd in de hoofdklasse met 5-2 bij Buitenpost. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Amateurvoetbal

Poll

DUNO mag niet meer meedoen met de Arnhem Cup omdat de club er openlijk voor uitkomt dat de voetballers onder contract staan en worden betaald. Terecht?

DUNO mag niet meer meedoen met de Arnhem Cup omdat de club er openlijk voor uitkomt dat de voetballers onder contract staan en worden betaald. Terecht?

  • Ja (9%)
  • Ja, maar vraag dan ook andere clubs die betalen niet mee te doen (27%)
  • Ja, het is de Arnhem Cup, er moeten sowieso alleen Arnhemse clubs meedoen (10%)
  • Nee (4%)
  • Nee, het is juist leuk dat álle amateurclubs uit de regio meedoen (7%)
  • Nee, dan moet je alle clubs die betalen weren en dat is niet te doen (37%)
  • Maakt mij niet uit (6%)
1595 stemmen