Links Jhon Van Beukering als trainer van MASV, luisterend naar broer Dennis die zowel Vitesse Onder19 als hoofdklasser Silvolde traint.
Volledig scherm
Links Jhon Van Beukering als trainer van MASV, luisterend naar broer Dennis die zowel Vitesse Onder19 als hoofdklasser Silvolde traint. © Gerard Burgers

Jhon van Beukering bij SC Veluwezoom in Velp terug als voetbaltrainer

VELP - Jhon van Beukering keert volgend seizoen terug als trainer in het amateurvoetbal. De 35-jarige Velpenaar en oud-prof van Vitesse, NEC, De Graafschap en Feyenoord keert terug bij SC Veluwezoom, dat uitkomt in de vierde klasse. 

Van Beukering stapte voor de start van dit seizoen op bij de Arnhemse volksclub MASV vanwege privé-zaken. Hij volgt Mohammed Mouhouti op bij SC Veluwezoom, waar hij eerder werkzaam was bij de jeugd en de senioren (assistent en hoofdtrainer). 

Veluwezoom staat elfde in de vierde klasse D.

Jhon van Beukering maakte dit seizoen ook zijn rentree als voetballer bij hoofdklasser Silvolde, waar zijn broer Dennis trainer is. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Amateurvoetbal