Volledig scherm
Jhon van Beukering is van plan tot medio 2019 trainer te blijven van de Arnhemse voetbalclub MASV; koploper in de derde klasse C. © foto Jan van den Brink

Jhon van Beukering blijft MASV trouw als trainer

ARNHEM – Voetbalclub MASV uit Arnhem heeft met oefenmeester Jhon van Beukering overeenstemming bereikt om het aflopende contract met één seizoen te verlengen. Dat is donderdag bekend gemaakt. 

In het kielzog van Van Beukering tekenden ook assistent Marco van Zanten en de overige leden van de staf voor een jaar bij. 

Oud-profvoetballer Van Beukering - die onder andere speelde voor Vitesse, De Graafschap, NEC en Feyenoord -  nam halverwege vorig seizoen de taken over van Marcel Gerrist en promoveerde direct via de nacompetitie. Dit seizoen presteert MASV opnieuw goed. De ploeg is koploper in de derde klasse C en kan komende zondag bij winst op stadgenoot VDZ winterkampioen worden. 

Volgens voorzitter Eef Kasteel waren de partijen er snel uit. ,,Iedereen is zeer tevreden’’, zegt de preses, die ook de spelers naar hun mening vroeg. Volgens Kasteel heeft bestuur niet slechts naar de resultaten gekeken. ,,Dat was zeker niet het enige punt. Het gaat er ook om hoe alles rondom het eerste elftal verloopt. De wijze van samenwerking bijvoorbeeld."

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Amateur leeft als prof: Lukas de Vries (18) regelt buitenlandse stages
    PREMIUM

    Amateur leeft als prof: Lukas de Vries (18) regelt buitenland­se stages

    ,,Voor de duidelijkheid: ik ben geen bijzonder talent." Zo opent de 18-jarige Lukas de Vries in de achtertuin van zijn ouderlijk huis in Oosterbeek. Hij is home alone, zijn ouders en broertjes zijn op vakantie, maar dat betekent niet dat De Vries - net zijn havodiploma op zak - de bloemetjes buiten zet. Sterker: terwijl zijn leeftijdsgenoten feestvieren in Salou-achtige oorden, werkt Lukas zich in het tuinschuurtje met zelf aangeschafte fitnessapparatuur in het zweet. Doel: topfit afreizen naar zomerstages in Italië en Engeland.

Amateurvoetbal