Volledig scherm
MASV-trainer Jhon van Beukering is niet blij. © DE GELDERLANDER

Jhon van Beukering niet blij met loting KNVB-beker voor MASV

ARNHEM - Jhon van Beukering baalt van de loting voor de eerste ronde van de KNVB-beker. Zijn MASV moet zaterdag 18 augustus op bezoek bij derde divisionist ASWH in Hendrik Ido Ambacht. 

,,Dat is natuurlijk niet wat we gehoopt hadden. Dat het een zware tegenstander zou worden was duidelijk, maar je wil graag thuisspelen. Zo vaak speelt MASV natuurlijk niet voor de KNVB-beker”, zegt de oefenmeester die met de Arnhemse derdeklasser plaatsing voor de KNVB-beker afdwong door de halve finale van de districtsbeker te bereiken. 

IJzersterk

Bij winst in de eerste ronde wacht MASV opnieuw een uitwedstrijd tegen de winnaar van het duel tussen Bekkerveld en Hercules. 

Dat duel wordt midweeks gespeeld; op 21, 22 of 23 augustus. 

Van Beukering wil zich goed voorbereiden op het bekerduel. Daarom start MASV al op 24 juli met de voorbereiding. Bovendien neemt de derdeklasser deel aan een ijzersterk toernooi van hoofdklasser Staphorst. HHC (4 augustus, tweede divisie), Staphorst (7 augustus, hoofdklasse) en Harkemase Boys (11 augustus, derde divisie) zijn daarbij de tegenstanders voor MASV. 

,,Dat zijn mooie wedstrijden waarin we aan de bak moeten. We hebben niets te verliezen in de KNVB-beker, maar willen wel goed voor de dag komen.” 

Afgelopen seizoen greep MASV net naast promotie naar de tweede klasse. Met een danig gerenoveerde selectie wil Van Beukering komend seizoen wel promotie afdwingen.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Amateurvoetbal