Volledig scherm
Bjorn van Koppenhagen en Moussa Hamdaoui komen er niet aan te pas bij Niels Meijer van Concordia Wehl. © Theo Kock

Jhon van Beukering: 'Seizoen MASV is mislukt'

NacompetitieWEHL - De droom van drie promoties op rij is over voor MASV. De Arnhemmers verloren in de nacompetitie om promotie naar de tweede klasse in Wehl van Concordia met 4-2. Trainer Jhon van Beukering vindt dat het seizoen is mislukt. 

Het leek een tijdje de middag van Gregory Rosebel te worden. De spits (40) was door oefenmeester Jhon van Beukering uit het tweede elftal geplukt vanwege de nodige afwezigen (Nicky Hofs, Orveo Ubbergen, Danny Hessing, MG). 

Nadat Sjoerd Rutjes met een kopbal voor de openingstreffer van de thuisploeg had gezorgd, scoorde Rosebel kort voor de pauze de gelijkmaker. Een fraaie kapbeweging werd afgesloten met een diagonaal schot: 1-1. Kort na de pauze had Rosebel een nog fraaiere actie in huis. Vanaf twintig meter joeg hij de bal snoeihard in de kruising. 

Sloop

Concordia Wehl was in die fase rijp voor de sloop, maar Angelo Siep deelde de knock-out niet uit. De aanvaller die afgelopen seizoen zo trefzeker was, schoot alleen voor Concordia-doelman Stijn Spikker naast. Enkele minuten later ging het aan de andere kant in de MASV-defensie helemaal mis. Vogelvrij mocht Koen Berendsen raak knikken: 2-2. 

De thuisploeg had daarna een overwicht en het was wachten op meer treffers, ook omdat verschillende MASV-ers er volledig doorheen zaten. Zeven minuten voor tijd zorgde Niels Meijer voor 3-2. In de slotminuut werd het via invaller Tim Steenbreker ook nog 4-2 voor Concordia Wehl.

Mislukt

Jhon van Beukering was hard in zijn oordeel na afloop van het duel. ,,Het is een drama zoals wij de goals weggeven. Dat leek nergens op. Een totaal onnodige nederlaag gezien de kansen die we zelf ook nog kregen. In de slotfase hebben we niets meer laten zien, dan verdien je het ook niet." 

De oefenmeester noemde het seizoen ondanks een finaleplaats in de districtsbeker en een tweede plek in de competitie achter DCS mislukt. ,,Het was allemaal net niet. Niet geslaagd dus. Vandaag was voor mij het dieptepunt. Als twee spelers van veertig (Cornelisse, Rosebel, MG) het voortouw moeten nemen is er iets mis. Er zat dit seizoen veel meer in."

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Amateurvoetbal