Volledig scherm
Mike de Beer van Vitesse in duel met Jelmer Vijlbrief van VVSB. © Pro Shots

Jong Vitesse geeft winst in de extra tijd weg

NOORDWIJKERHOUT – Jong Vitesse sprokkelde een puntje bij de terugkeer in de tweede divisie. In Noordwijkerhout werd tegen VVSB (Voetbal Vereniging Sint Bavo) 2-2.

Trainer Joseph Oosting van Jong Vitesse baalde van het resultaat. De gelijkmaker van de thuisploeg viel namelijk pas in de extra tijd. ,,Heel zuur”, mokte Oosting. ,,Na rust waren we heer en meester. Nadat we op voorsprong waren gekomen kregen we kansen op 3-1 en 4-1. Dit is een harde les.”

De thuisploeg begon voortvarend en stond bij rust op een 1-0 voorsprong door een treffer van Mitchell Theuns. Na de hervatting kantelde het duel. Jong Vitesse nam het heft in handen en leek via treffers van Jesse Schuurman en Anil Mercan op een 2-1 zege af te stevenen, maar in blessuretijd kwam VVSB alsnog langszij. ,,Vooraf teken je misschien voor zo’n resultaat, maar gezien de wedstrijd is dit te weinig”, sprak Oosting, die nieuwkomer Mats Grotenbreg direct een basisplaats had toebedeeld.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Amateurvoetbal