Volledig scherm
Thomas Beekman kijkt toe hoe Hicham Acheffay en Lars ten Teije de goal van de laatste vieren: door met pijl en boog op het publiek te schieten © Orange Pictures/BSR Agency

Jong Vitesse in laatste thuisduel te sterk voor GVVV

ARNHEM  -Jong Vitesse heeft zaterdagavond het laatste thuisduel in de tweede divisie ruim gewonnen van het Veenendaalse GVVV: 3-0. In een gezapige wedstrijd scoorden Lars ten Teije, Mats Grotenbreg en Martijn Berden voor de heersende Arnhemse ploeg.

Door de overwinning is Jong Vitesse bijna zeker van klassebehoud. De ploeg van Joseph Oosting moet Jong Sparta onder zich houden en heeft een marge van drie punten en een doelsaldo van +9. Jong Sparta won zaterdag in de laatste minuut. Er is nog een duel te spelen voor beide clubs. 

Volledig scherm
Laurens van der Voort en Mart de Jong van GVVV zijn te laat om de uithaal van Mats Grotenbreg te blokken. De bal slaat even later als een mokerslag in de kruising (0-2). © Orange Pictures/BSR Agency

Na de competitie beslist Vitesse of de beloftenploeg uit de eerste divisie stapt en op maandagavond gaat deelnemen aan een 'wilde’ beloftencompetitie.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Amateurvoetbal

Poll

DUNO mag niet meer meedoen met de Arnhem Cup omdat de club er openlijk voor uitkomt dat de voetballers onder contract staan en worden betaald. Terecht?

DUNO mag niet meer meedoen met de Arnhem Cup omdat de club er openlijk voor uitkomt dat de voetballers onder contract staan en worden betaald. Terecht?

  • Ja (10%)
  • Ja, maar vraag dan ook andere clubs die betalen niet mee te doen (29%)
  • Ja, het is de Arnhem Cup, er moeten sowieso alleen Arnhemse clubs meedoen (9%)
  • Nee (2%)
  • Nee, het is juist leuk dat álle amateurclubs uit de regio meedoen (6%)
  • Nee, dan moet je alle clubs die betalen weren en dat is niet te doen (39%)
  • Maakt mij niet uit (5%)
316 stemmen