Volledig scherm
Mats Grotenbreg jubelt op De Vijverberg na zijn goal voor FC Oss (de 1-1). © Lars Smook

(Jong) Vitesse lijft Mats Grotenbreg definitief in

ARNHEM - Mats Grotenbreg keert per direct terug bij Jong Vitesse. De 20-jarige Huissenaar trainde al de gehele voorbereiding mee met de ploeg van trainer Joseph Oosting.

Grotenbreg is zaterdag bij de start van de tweede divisie direct inzetbaar. Jong Vitesse begint de competitie om 18.00 uur bij VVSB uit Noordwijkerhout, dat zich deze week plaatste voor het hoofdtoernooi van de KNVB-beker.

Grotenbreg, zoon van oud prof Ronald Grotenberg (FC Wageningen)  kwam in het verleden al uit voor de jeugd van Vitesse, onder andere onder zijn huidige trainer Oosting. Later verhuisde hij naar de jeugd van PSV. 

Het voorbije seizoen speelde hij vijftien keer voor FC Oss in de eerste divisie. Hij is op verschillende posities inzetbaar.

Club en speler zijn nog in onderhandeling over een contract.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. SC Rheden stelt teleur bij Pax

    SC Rheden stelt teleur bij Pax

    Hengelo - SC Rheden (3C) verloor zondagmiddag het restant van de eerder gestaakte wedstrijd tegen Pax in Hengelo met 1-0. Vorige maand werd dit duel gestaakt nadat Selman Büyükleya van SC Rheden meer dan een half uur geblesseerd op veld bleef liggen. Later werden bij hem gekneusde ribben en een hersenschudding vastgesteld. Ook zijn broer Ali Nino en ploeggenoot Marko van Huenen moesten destijds geblesseerd het veld verlaten en voor nader onderzoek naar het ziekenhuis.

Amateurvoetbal