Volledig scherm
Richie Musaba werd in Rijssen verkozen tot beste speler van het toernooi. Links trainer Joseph Oosting. © BSR Agency

Jong Vitesse wint toernooi in Rijssen

RIJSSEN - Jong Vitesse heeft zaterdag het Fletcher TOP-toernooi bij Excelsior’31 in Rijssen gewonnen. De ploeg van trainer Joseph Oosting klopte in de finale (30 minuten) hoofdklasser HZVV uit Hoogeveen met 2-0.

De Arnhemse ploeg kreeg in het toernooi, waaraan vijf topamateurclubs en drie beloftenteams deelnamen, geen enkel doelpunt tegen. In de poule won Jong Vitesse achtereenvolgens van Jong De Graafschap (2-0), derdedivisionist Excelsior’31 (2-0) en HZVV (1-0). In de halve finale dolf ook Jong FC Twente met 1-0 het onderspit.

Spits Richie Musaba, die in de finale de openingstreffer voor zijn rekening nam, werd uitgeroepen tot beste speler van het toernooi.

Jong Vitesse, dat na vorig seizoen als tweededivisionist uit de voetbalpiramide stapte, begint dinsdagavond (18.30 uur) aan de beloftencompetitie met een thuiswedstrijd tegen Jong SC Heerenveen.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Amateurvoetbal