Volledig scherm
MASV - Jonge Kracht in de Arnhem Cup vorig jaar, toen de Huissenaren ook al de baas waren over de Arnhemmers. © Fons Sluiter

Jonge Kracht knikkert MASV opnieuw uit Arnhem Cup

ARNHEM Evenals vorig seizoen stuntte vierdeklasser Jonge Kracht in de Arnhem Cup tegen MASV. Vorig seizoen werd het 4-0 voor de Huissenaren in Arnhem. Deze keer beslisten de bezoekers het duel tegen de twee klassen hoger acterende thuisploeg vanaf de strafschopstip. Na negentig minuten stond het 3-3 op sportpark Malburgen West in Arnhem. 

Grote man bij Jonge Kracht was Rik Peters, die een hattrick produceerde. Voor de thuisploeg scoorden Benjamin Ahuluheluw (2) en Shentley Lovert. In de noodzakelijke strafschoppenserie lieten Kay van Huet en Orveo Ubbergen het namens MASV afweten. Vier Huissenaren schoten wel raak. Trainer René Knuiman, die met Jonge Kracht ook in de voorbereiding op het seizoen al won van MASV, was uiteraard dik tevreden. ,,Ik zie het als meer dan een oefenwedstrijd. Het zag er goed. Een prima generale voor de topper tegen GVA over ruim een week.” De komende tegenstander voor Jonge Kracht in de Arnhem Cup is Eldenia. MASV-trainer Roberto Straal had het nodige aan te merken op zijn ploeg. ,,De eerste helft was matig. Na rust was het beter en maakten we de 3-1 achterstand ongedaan. Dat zag er goed uit.”

Bij MASV maakte Anthony Vogelaar na maandenlange afwezigheid vanwege een kruisbandoperatie zijn rentree.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Amateurvoetbal