Volledig scherm
MASV (l) werd na rust door Jonge Kracht van de mat geveegd. © Fons Sluiter

Jonge Kracht troeft MASV af in Arnhem Cup: 0-4

ARNHEM - Jonge Kracht speelde dinsdagavond in de eerste ronde van de Arnhem Cup derdeklasser MASV van de mat: 0-4. De Huissense vierdeklasser staat in de kwartfinale tegenover een andere derdeklasser, VDZ.

Alle treffers vielen pas na de pauze. Stefan Schwarte (afstandsschot), Joep van Elferen, Damon Kruizinga en Majje Wouters waren de doelpuntenmakers voor de Huissenaren.

Coach Johan Scholten van Jonge Kracht gaf 6 jeugdspelers de kans. ,,Ze combineerden en verplaatsten het spel goed. Het had ook 8-0 kunnen zijn, we hebben een paar keer de lat geraakt.”

Volgens assistent-trainer Marco van Zanten van MASV viel op de nederlaag weinig af te dingen. ,,Het was een terechte zege voor Jonge Kracht”, sprak Van Zanten die veel vaste krachten niet tot zijn beschikking had. ,,Maar dat is geen excuus. Jonge Kracht had ook veel jeugdspelers in de ploeg.”

Ramon van ’t Veld viel bij de gastheren geblesseerd uit.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Spelers OVC’85 geven trainer Marco Bosch bierdouche na bereiken nacompetitie
    video

    Spelers OVC’85 geven trainer Marco Bosch bierdouche na bereiken nacompeti­tie

    OOSTERBEEK - Marco Bosch, trainer van OVC’85, kreeg zaterdagmiddag na de thuiswedstrijd tegen ESA (3A) een bierdouche van zijn spelers. De voetballers uit Oosterbeek waren dolblij met de 2-2 remise tegen de ploeg uit Arnhem, want door dat resultaat verzekerde OVC’85 zich voor de nacompetitie om promotie naar de tweede klasse van het zaterdagvoetbal. Een knappe prestatie van de gepromoveerde ploeg uit Oosterbeek.

Amateurvoetbal