Volledig scherm
PREMIUM
Jeroen Ramakers (rechts) maakt het de verdediging van Arnhemse Boys lastig. © Gerard Burgers

Juichen bij Vitesse-Lazio hield Ramakers ruim een jaar aan de kant, nu blinkt hij uit bij Eldenia

Samen met collega vleugelflitser Mink Bugter blonk Jeroen Ramakers (21) uit tegen Arnhemse Boys. Het leverde Eldenia gistermiddag op sportpark Schuytgraaf een ruime 5-1 zege op. ,,Ik ben weer helemaal terug”, sprak Ramakers opgelucht. Ploeggenoot Ralf van Bussel zette Ramakers na de derby echter weer snel terug op aarde. ,,Niet te vroeg juichen Jeroen. Er moet nog zeker tien kilo af”, was het feedback-cadeautje van de middenvelder.

Jeroen Ramakers raakte in september 2017 bij een bezoekje aan het GelreDome zwaar geblesseerd. ,,Het ging mis bij het juichen voor een doelpunt van Vitesse in de wedstrijd tegen Lazio Roma”, herinnert Ramakers zich maar al te goed. ,,Ik wist direct dat het ernstig was.”

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Amateurvoetbal

Poll

DUNO mag niet meer meedoen met de Arnhem Cup omdat de club er openlijk voor uitkomt dat de voetballers onder contract staan en worden betaald. Terecht?

DUNO mag niet meer meedoen met de Arnhem Cup omdat de club er openlijk voor uitkomt dat de voetballers onder contract staan en worden betaald. Terecht?

  • Ja (8%)
  • Ja, maar vraag dan ook andere clubs die betalen niet mee te doen (27%)
  • Ja, het is de Arnhem Cup, er moeten sowieso alleen Arnhemse clubs meedoen (9%)
  • Nee (3%)
  • Nee, het is juist leuk dat álle amateurclubs uit de regio meedoen (7%)
  • Nee, dan moet je alle clubs die betalen weren en dat is niet te doen (40%)
  • Maakt mij niet uit (5%)
737 stemmen