Volledig scherm
PREMIUM
De tatoeageavond van MASV 5. © eigen foto

Kampioenstatoeages en ‘gouden zaag' bij MASV, verliezend NEC motiveert Excelsior Zetten en GVA-elftalleider op de fiets naar Wageningen?

De derde helftARNHEM - In deze rubriek een verzameling anekdotes en opvallende gebeurtenissen uit de wandelgangen van het amateurvoetbal in de regio. Met deze week: Kampioenschap gevierd met opvallende prijs en tatoeages, bierdouche voor OVC-trainer, de zure appel voor Excelsior-trainer Marcel Nijenhuis en de bikkel met olifantenpoot van VDZ. 

MASV 5: gewoon de gekste 1

Volledig scherm
'De gouden zaag'. © eigen foto
Volledig scherm
De tattoo's bij spelers van MASV 5. © eigen foto

Een kampioenschap wordt normaal gesproken gevierd met een bos bloemen en een meter bier. Soms een polonaise door het clubhuis, maar bij MASV 5 gaat dat iets anders. Afgelopen zondag werd na de het behalen van de titel Matthew Schoonderwoerd in het zonnetje gezet. De verdediger, bijgenaamd ‘de tank’, kreeg een gouden zaag cadeau. Het kleinood werd uitgereikt vanwege een recordaantal ‘afgezaagde tegenstanders’. Schoonderwoerd was zichtbaar verguld met zijn presentje.

MASV 5: gewoon de gekste 2
Spits Danny Hessing herinnerde drie ploeggenoten bovendien aan een oude weddenschap. Het trio (Danny Veldhoven, Michael Jansen en Dennis van der Kolk) beloofde aan het begin van het seizoen een MASV-tatoeage te zetten, als de titel werd veroverd. Maandagavond werd de daad bij het woord gevoegd. Het logo van MASV (uiteraard getooid met een 5) werd afgebeeld op een bil, en twee kuiten. MASV 5 forever!

We zijn benieuwd of er na het mogelijke kampioenschap van het eerste van MASV ook een tatoeëerder aan te pas zal komen. (MG)

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Amateurvoetbal

Poll

DUNO mag niet meer meedoen met de Arnhem Cup omdat de club er openlijk voor uitkomt dat de voetballers onder contract staan en worden betaald. Terecht?

DUNO mag niet meer meedoen met de Arnhem Cup omdat de club er openlijk voor uitkomt dat de voetballers onder contract staan en worden betaald. Terecht?

  • Ja (9%)
  • Ja, maar vraag dan ook andere clubs die betalen niet mee te doen (27%)
  • Ja, het is de Arnhem Cup, er moeten sowieso alleen Arnhemse clubs meedoen (10%)
  • Nee (4%)
  • Nee, het is juist leuk dat álle amateurclubs uit de regio meedoen (7%)
  • Nee, dan moet je alle clubs die betalen weren en dat is niet te doen (37%)
  • Maakt mij niet uit (6%)
1600 stemmen