Bij de aftrap van het seizoen in Oosterbeek lijkt er al dreiging in de lucht.
Volledig scherm
PREMIUM
Bij de aftrap van het seizoen in Oosterbeek lijkt er al dreiging in de lucht. © Rolf Hensel

Kijk hoe de voetbalclubs in uw regio worstelen:
‘Uiteraard is de toekomst in gevaar’

DE ENQUÊTE regio ArnhemCorona-maatregelen hebben het voetbaljaar voor de amateurclubs gemaakt tot een jaar van overleven. Tot nu lukt dat in de regio Arnhem, met 24 clubs, bewonderenswaardig.  Dankzij trouwe leden, sponsoren en onmisbare steunmaatregelen. 

5 reacties

 • Jopie

  1 jaar geleden
  Wanneer men in het amateurvoetbal praat over "salarissen" en dergelijke van spelers, nou dan weet je het wel.
 • Eddie Pas

  1 jaar geleden
  Waar is KNVB die als bond voor leden op moet komen. Nog nooit bij al die praatprogrammas aan tafel gezien. En dat voor een bond met de meeste leden die niet kunnen sporten.
 • de heer Jan Zomers (68)

  1 jaar geleden
  Het aantal besmettingen daalt met de dag.De amateurs kunnen rustig weer beginnen, buiten in de open lucht is de kans op besmetting minimaal.Het gevaar zit binnen in afgesloten ruimtes.  
 • Scherpschutter

  1 jaar geleden
  Tja, Renkum. Heeft al financiële problemen dus kan er een bedrag voor amateurvoetbal niet meer van af. Ze moeten écht keuzes maken anders gaat het helemaal de verkeerde kant op.Probeer industriële sponsors te vinden waar het wél goed gaat maar niet in de horeca. 
 • Gerritje

  1 jaar geleden
  Gewoon allemaal in Den Haag aankloppen voor een zak met geld. Door besluiten in Den Haag lopen alle clubs en verenigingen veel inkomsten mis. Span samen en ga Den Haag op steten zetten.