Volledig scherm
Nog meer feest bij ESA. Hier is Honorio Bambi het feestvarken, dinsdagavond in Bemmel waren dat Tom Titarsoley en doelman Raymond Elbers. © Fons Sluiter

Knettterende bekerstunt ESA bij SC Bemmel (4-3 na strafschoppen)

Bekervoetbal distrct oost/UpdateBEMMEL - ESA heeft dinsdagavond voor een knetterende stunt gezorgd door eersteklasser SC Bemmel in eigen huis uit het toernooi om de districtsbeker te knikkeren. Na een gelijke eindstand (3-3) won de Arnhemse derdeklasser het duel op sportpark Ressen na strafschoppen met 4-3.

Grote held was doelman Raymond Elbers die er twee stopte. 

Net als tegen RKHVV kwam SC Bemmel snel op voorsprong (2-0) via Dennis Knuiman en Bas Disveld, maar via Tom Titarsolej en Belend Shekho sloegen de Arnhemmers terug. Na de 3-2 van Luke Roelofs voor Bemmel zorgde Titarsolej met een fatastische lob van zo’n veertig meter voor de eindstand 3-3.

Aan een verschil in rust tussen de zonddag-eersteklasser en de zaterdag-derdeklasser lag het dinsdagavond overigens niet in Bemmel.  De zondagploeg speelde het voorbije weekeinde al op zaterdagavond de derby tegen RKHVV, die na ook al een spectaculaire wedstrijd met 4-2 werd gewonnen.

Dieren - Alverna 0-3

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Amateurvoetbal