Volledig scherm
PREMIUM
Tim Cornelisse moet aan de bak tegen Spero-aanvaller Koen van de Geer. De 41-jarige oud-Vitessenaar - bij gelegenheid opgeroepen door trainer Roberto Straal - kreeg koploper MASV ook niet aan de praat bij hekkensluiter Spero. © Fons Sluiter

'Koppo' Cornelisse krijgt MASV ook niet op gang tegen Spero

Tim Cornelisse is 41 jaar maar oogde gistermiddag afgetrainder dan menig tegenstander van Spero. De oud-prof kan zijn 'promotie' van het derde elftal van MASV naar het eerste niet bekronen met een zege. In Elst verliest MASV verrassend met 2-0.

Volledig scherm
Jamie Dekkers tiks de bal over de lat. Cornelisse, met op het shirt ‘Koppo’, kijkt de bal na. © Fons Sluiter
Quote

Ik heb niet eens een shirt gekregen met m'n eigen naam, dat kan toch niet?

Tim Cornelisse, MASV

Wie is toch die 'Koppo' met nummer zes op zijn rug centraal achterin bij MASV? Die vraag zal wel bij meer uitwedstrijden van de Arnhemse tweedeklasser langs de velden worden gesteld. Doorgaans luidt het antwoord Björn van Koppenhagen, maar gistermiddag in Elst was het toch echt de 41-jarige Tim Cornelisse die met 'Koppo' op zijn rug rondliep.

,,Ik heb niet eens een shirt gekregen met m'n eigen naam, dat kan toch niet?", grapte de oud-prof van onder meer Vitesse en FC Utrecht. Als een boer met kiespijn, dat wel. Want de nederlaag zinde hem totaal niet, ook al was het niet zijn vaste team. ,,Omdat Björn op vakantie was, kwamen ze bij mij uit. Dan help ik ze graag, tuurlijk. In het begin was het een beetje lastig met de namen van alle jongens maar daar kwamen we wel uit."

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Amateurvoetbal