Volledig scherm
vvo velp logo

Koppositie lonkt voor VVO na zege op MvR

VVO deed zondagmiddag uitstekende zaken in de derde klasse C. De ploeg van trainer Maik Angenent won de uitwedstrijd bij MvR (Marinus van Rooyen) met 0-2. De van een wereldreis teruggekeerde Sam van den Nieuwenhof maakte voor rust beide treffers voor de Velpenaren.

,,Een verdiende zege'', vond Angenent. ,,Hoewel we het soms best lastig hadden met MvR. Het is een fysiek sterke ploeg die blijft gaan tot het einde.'' VVO klom door de knappe zege naar de 2e plaats met 7 punten uit 3 duels. Komende zondag krijgt VVO de kans om de koppositie te pakken als lijstaanvoerder DVV uit Duiven op bezoek komt.

  1. Duno: Tien jaar later
    column

    Duno: Tien jaar later

    Duno-uit, dat was – toen ik tien jaar geleden zelf nog een poging tot voetbal waagde – geen potje waar ik naar uit keek. Integendeel. Ik speelde bij Wodanseck en de wedstrijd tegen Duno was onze streekderby in de vierde klasse zaterdag. De verpersoonlijking van Duno was Hans Bisdonk, een Jaap Stam met sik. Een keiharde verdediger die qua postuur niet zou misstaan op een rugbyveld. Duno had meer stoere kerels die ook van voetbal genoten als ze de bal niet hadden. De ochtend na zo’n derby kon ik amper uit bed komen.

Amateurvoetbal