Volledig scherm
Jonge Kracht schakelde MASV vorig seizoen uit in de Arnhem Cup. © Fons Sluiter

Loting Arnhem Cup: Liemerse derby en Huissen versus Arnhem

ARNHEM - Assistent-bondscoach van Oranje Kees van Wonderen heeft vrijdagavond laat de loting verricht van de eerste ronde in het voetbaltoernooi om de Arnhem Cup. In het clubhuis van Arnhemse Boys koppelde de Bennekommer AVW'66 en buurman Sc Westervoort aan elkaar en daarnaast twee Huissen-Arnhemse clashes: MASV-Jonge Kracht en SML-RKHVV.

MASV en Jonge Kracht stonden eerder dit jaar overigens ook al tegenover elkaar in de vorige editie van de Arnhem Cup.  Toen werd het 4-0 voor de Huissenaren.  

Dinsdag 19 april wordt de eerste ronde gespeeld; een soort voorronde. Daartoe zijn vier clubs veroordeeld: Elsweide-VDZ en VVO-ESA.

Loting Arnhem Cup 2020 (51ste editie)

Dinsdag 19  november eerste ronde: Elsweide-VDZ, VVO-ESA.

Tweede ronde: MASV-Jonge Kracht, Eldenia-DVOV, Arnhemse Boys-Arnhemia, AVW'66-SC Westervoort, De Paasberg-Elsweide/VDZ, SML-RKHVV, VVO/ESA-SC Veluwezoom, Eendracht Arnhem-SC Rheden.  

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Amateurvoetbal