Volledig scherm
Alle amateurvoetbalclubs in het KNVB-bekertoernooi van 2018/2019. © KNVB

Loting: zware dobber voor Jhon van Beukering's stuntploeg MASV uit Arnhem

ARNHEM - De voetballers van MASV uit Arnhem spelen in de eerste ronde van de KNVB-beker een uitwedstrijd bij het vier klassen hoger spelende ASWH in Hendrik Ido Ambacht.

Dat bleek zaterdagochtend in Zeist bij de loting van de eerste twee ronden van het toernooi om de KNVB-beker. In de derde ronde stromen de profclubs in.

Het MASV van trainer Jhon van Beukering komt uit in de derde klasse zondag, de thuisploeg speelt derde divisie zaterdag. De wedstrijden uit de eerste ronde worden gespeeld in het weekeinde van 18/19 augustus.

Wonder

Dat MASV zaterdagochtend in de pot zat, was al een klein voetbalwonder. De Arnhemse club verdiende het ticket door de halve finale van de districtsbeker te bereiken. Onderweg werden tweede- eerste- en hoofdklassers uitgeschakeld. MASV struikelde pas in de finale van het toernooi om de districtsbeker over hoofdklasser DFS uit Opheusden.

Volledig scherm
Eerste ronde KNVB-bekertoernooi 2018/2019 © KNVB

(lees onder de foto verder)

Bij een overwinning speelt MASV in de tweede ronde opnieuw een uitwedstrijd: tegen de winnaar van Bekkerveld en Hercules.

Volledig scherm
Tweede ronde KNVB-bekertoernooi 2018/2019 © KNVB

(lees onder de foto verder)

De wedstrijden uit de tweede ronde worden midweeks gespeeld,  op 21,22 of 23 augustus.

In het weekeinde van 25/26 augustus (naar die datum kunnen clubs uitwijken) volgt de loting voor de derde ronde, met de profs. 

GVVV en DOVO

GVVV en DOVO spelen een thuiswedstrijd in de tweede ronde van het KNVB-bekertoernooi.

Dat bleek zaterdagochtend in Zeist bij de loting van de eerste twee ronden van het toernooi om de KNVB-beker. In de derde ronde stromen de profclubs in.

GVVV krijgt op Panhuis het naar de derde divisie gedegradeeerde TEC uit Tiel op bezoek. Ook DOVO lootte een thuisduel. Met Quick Boys is een andere voormalige grootmacht uit het zaterdagvoetbal de tegenstander.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Amateurvoetbal