Volledig scherm
Eendracht vecht de stadsderby uit met Arnhemse Boys. © Marc Pluim

Marcel Gerrist polst zelf spelers en verlengt dan contract bij Eendracht

ARNHEM - Marcel Gerrist is ook komend seizoen trainer bij de Arnhemse voetbalclub Eendracht. Gerrits is bezig aan zijn eerste seizoen bij de club die huist op sportpark Over het Lange Water en uitkomt in de vierde klasse F.

Gerrist en Eendracht gaan een contract aan voor nog een jaar, tot medio 2019.

De oefenmeester presteert dit seizoen verrassend goed met Eendracht. Halverwege de competitie staat zijn ploeg op een keurige vijfde plaats in de vierde klasse F. Gerrist polste voorafgaand aan de contractverlenging zelf de spelersgroep en hakte daarna snel de knoop door. 

Hij was in het verleden als oefenmeester actief bij MASV en Eldenia (vrouwen en jeugd).

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Amateur leeft als prof: Lukas de Vries (18) regelt buitenlandse stages
    PREMIUM

    Amateur leeft als prof: Lukas de Vries (18) regelt buitenland­se stages

    ,,Voor de duidelijkheid: ik ben geen bijzonder talent." Zo opent de 18-jarige Lukas de Vries in de achtertuin van zijn ouderlijk huis in Oosterbeek. Hij is home alone, zijn ouders en broertjes zijn op vakantie, maar dat betekent niet dat De Vries - net zijn havodiploma op zak - de bloemetjes buiten zet. Sterker: terwijl zijn leeftijdsgenoten feestvieren in Salou-achtige oorden, werkt Lukas zich in het tuinschuurtje met zelf aangeschafte fitnessapparatuur in het zweet. Doel: topfit afreizen naar zomerstages in Italië en Engeland.

Amateurvoetbal