Volledig scherm
Tim Keurntjes (links). © Archieffoto Theo Kock

MASV haalt profvoetballer Tim Keurntjes (ex De Graafschap en TOP Oss) naar Arnhem

ARNHEM – Nieuwbakken tweedeklasser MASV heeft op de slotdag van de overschrijvingsperiode nog een verrassende slag geslagen. Middenvelder Tim Keurntjes (28), afgelopen jaar nog onder contract bij TOP Oss, is komend seizoen op sportpark Malburgen West te bewonderen. 

,,Een topaanwinst”, jubelt Jaimy Vahlkamp die de ex-prof zelf binnenhaalde. ,,Tim wil stappen zetten in het kader van zijn maatschappelijke carrière en daar konden we mee helpen”, zegt Vahlkamp, die een baan regelde bij Keuken Kampioen waarvoor hij zelf ook werkzaam is. 

Keurntjes was tien jaar actief als profvoetballer. Na zijn start bij De Graafschap, verhuisde hij naar FC Groningen dat hem een driejarig contract voorschotelde. Na een huurperiode bij Cambuur volgde drie jaar Telstar. Via opnieuw De Graafschap speelde Keurntjes afgelopen seizoen bij TOP Oss. 

Ook VVO-verdediger Kay van Huet stapte op de slotdag nog over naar MASV. De selectie van de ambitieuze volksclub ondergaat een complete gedaanteverwisseling met veertien nieuwkomers én vertrekkende spelers.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Amateurvoetbal