Arnhem, 29 januari 2020. Voetballer Joël Libiana, Arnhemse Boys, op Sportpark Schuytgraaf . Foto: Gerard Burgers
Volledig scherm
Arnhem, 29 januari 2020. Voetballer Joël Libiana, Arnhemse Boys, op Sportpark Schuytgraaf . Foto: Gerard Burgers © Gerard Burgers

MASV lijft na VDZ-speler ook aanvaller van Arnhemse Boys in

ARNHEM - Joël Libiana (19) van Arnhemse Boys speelt komend seizoen voor tweedeklasser en stadgenoot MASV. De aanvaller speelt nu nog bij derdeklasser Arnhemse Boys, waarvoor hij in het lopende seizoen al negen keer doel trof. 

Libiana is de tweede aanwinst voor MASV, dat eerder al Max Burgers van stadgenoot VDZ aan zich bond voor het nieuwe seizoen. 

,,We zijn heel blij met Joël”, zegt Jaimy Vahlkamp die bij MASV samen met Eef Kasteel de technische zaken regelt. ,,Weer een jong Arnhems talent met veel scorend vermogen, dat kiest voor MASV.” Vorig seizoen was Libiana ook al in beeld bij de volksclub. Na een eerdere toezegging aan MASV besloot Libiana destijds alsnog bij Arnhemse Boys te blijven.

Ook vorig seizoen viste MASV na de promotie naar de tweede klasse veelvuldig in de Arnhemse voetbalvijver; toen ook bij VDZ, Arnhemse Boys en met name SML. MASV is momenteel koploper in de tweede klasse. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Amateurvoetbal