Volledig scherm

MASV pakt puntje in Doornenburg

DOORNENBURG - MASV (zondag 4F) pakte een puntje in het uitduel tegen GVA. De gasten kwamen voor de pauze op voorsprong door Marc Comans. Na de hervatting kwam GVA via Jordy Wigman langszij. In de slotminuut was er nog een grote kans voor Marc Comans, maar GVA-doelman Robert Walraven redde knap.

Trainer Marcel Gerrist van de bezoekers was niet ontevreden over het resultaat. ,,Een start met vier punten uit twee duels is niet slecht. De ploegen waren vandaag aan elkaar gewaagd, maar wij hadden de beste kansen vond ik.''

  1. Cultuurclash op het voetbalveld: dorp versus stad
    COLUMN

    Cultuurclash op het voetbalveld: dorp versus stad

    Een wereldgoal in Lent, die je normaal alleen op de PlayStation ziet. Met een omhaal maakt Niek Temmink namens DVOL diep in blessuretijd de 1-1 tegen het Arnhemse Eendracht. Na die goal gebeurt er - op een warme oktobermiddag, die in de tweede helft broeierig heet wordt - van alles. De Arnhemmers koken van frustratie, een DVOL-speler gaat grijpend naar zijn hoofd naar de grond en scheidsrechter El Hassnaoui beloont na het affluiten een Eendrachtspeler met rood voor zijn fanatieke protest.

Amateurvoetbal