Volledig scherm
Angelo Siep was tegen DCS opnieuw trefzeker voor MASV. © BSR Agency

MASV terug aan kop na eenvoudige zege op DCS

ARNHEM - Een week na de nederlaag bij Spero is MASV  al weer hersteld. De Arnhemse ploeg, debuterend in de tweede klasse, versloeg DCS  met 3-0 en is terug aan kop van de ranglijst omdat de concurrenten punten verspeelden. 

Geen reden voor euforie, vindt trainer Roberto Straal van Arnhems’ hoogst spelende amateurvoetbalclub. ,,Maar wel lekker dat we ons kunnen herstellen na een nederlaag. Verder kijken we alleen naar de volgende wedstrijd, niet naar een periode of zo.  Al hoor je daar wel mensen over."

Straal vond dat zijn ploeg  ‘terecht heeft gewonnen’. ,,Al maken we het ons wel moeilijk, we misten veel kansen.  En DCS krijgt een heel grote kopkans op 0-1, maar die maken ze niet."

Angelo Siep en Kay van Huet (uit een hoekschop van Tim Keurntjes), zorgden voor een  2-0 voorsprong tegen de bezoekers uit Zevenaar. Ook de derde treffer,  van Benjamin Ahuluheluw, viel uit een hoekschop. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Amateurvoetbal