Eef Kasteel met zijn dochtertjes in het feestgedruis van MASV na de promotie in 2019. Nu is het weer zo ver, wat minder feestelijk maar niet minder gelukkig.
Volledig scherm
PREMIUM
Eef Kasteel met zijn dochtertjes in het feestgedruis van MASV na de promotie in 2019. Nu is het weer zo ver, wat minder feestelijk maar niet minder gelukkig. © Marco Gerritsen

MASV-voorzitter Eef Kasteel na curieuze promotie: ‘Wist 100 procent dat het goed zat’

ARNHEM - Vier jaar na het faillissement van FC Presikhaaf is Arnhem weer een eersteklasser rijker. Na een week tussen hoop en vrees kwam donderdag het verlossende telefoontje van de KNVB. MASV promoveert alsnog naar de eerste klasse. 

27 reacties

 • Kobus

  10 maanden geleden
  Pfff wat een afgunst lees ik hier ze maken de eigen druk om waar alles van daan  komt gewoon veel sponsoren en bedrijven die de club een warm hart toe dragen jammer zeg dit kom eens kijken hoe het echt gaat Tijdens de wedstrijden En naar afloop 3e helft Jankers
 • Rick01968

  10 maanden geleden
  Heel veel fout geld maakt heel veel mogelijk. De heer Kasteel als voorzitter van je club is toch op zijn minst zeer discutabel.Tenzij je als club in je streven naar sportieve successen van alle middelen vindt dat ze het doel heiligen. Dan blijf je een beschamende club van proleten. 
 • Beer

  10 maanden geleden
  Van harte gefeliciteerd en op naar een fantastisch seizoen met een paar mooie wedstrijden in de regio.
 • Anonymous

  10 maanden geleden
  Is de Arnhemse rechtbank ook uitgenodigd?
 • arnhemeen

  10 maanden geleden
  Ja het is feest bij DG. Binnenkort alle redactieleden en verslaggevers naar het feestje van Eef, lekker mee snuiven. DG wietkrant!
 1. PSG kegelt Bayern uit de Champions League
  Play

  PSG kegelt Bayern uit de Champions League

 2. Stanley Menzo: 'Geen boek dat alleen maar over racisme gaat'
  Play

  Stanley Menzo: 'Geen boek dat alleen maar over racisme gaat'