Volledig scherm
SML-speler Kane Keizer op de huid gezeten door Angelo Siep van MASV. © Gerard Burgers

MASV wil ex-prof Tim Cornelisse als trainer en Roberto Straal baalt bij SML

ARNHEM ,,Geen interview”, zegt Tim Cornelisse kortaf na het laatste fluitsignaal. ,,Marco van Zanten is woordvoerder.” Dan maar vragen hoe MASV-spelers de interim-trainer ervaren. ,,Je merkt dat Tim uit het betaalde voetbal komt. Daarom, als hij wat zegt, luistert iedereen. Dat zag je vanavond”, zegt MASV-verdediger Dwayne Grot over Cornelisse, die het vertrek van Jhon van Beukering tijdelijk opvangt. ,,De selectie hoopt dat Tim en Nicky ons blijven trainen.”

Quote

Of ik verder ga? Daarover zijn we nog in gesprek, in principe help ik de club alleen uit de brand.

Tim Cornelisse, Interim-trainer MASV

Cornelisse, bij poging twee: ,,Het is zo afgesproken dat ik niet naar buiten treed. Een paar vraagjes dan.” Ja, Cornelisse geniet wel van het hoofdtrainerschap. ,,Als jeugdtrainer bij Vitesse werk ik met vijftienjarigen, nu met volwassen kerels. Erg leerzaam. Ik vind het leuk, ook in samenwerking met Nicky Hofs. Of ik verder ga? Daarover zijn we nog in gesprek, in principe help ik de club alleen uit de brand.”

Assistent-trainer en woordvoerder Marco van Zanten denkt niet dat Cornelisse voor de groep blijft staan. ,,Hij is jeugdtrainer bij Vitesse, volgt de trainerscursus, heeft een gezin. Ik vermoed dat het net te veel is.” MASV-voorzitter Eef Kasteel hoopt Cornelisse desondanks als hoofdtrainer aan te houden. ,,Het lijkt me duidelijk dat we vol inzetten om met Tim verder te gaan.”

Quote

Onze manier van spelen is onze kracht, soms onze zwakte.

Roberto Straal, Trainer SML

SML-coach Roberto Straal heeft andere zorgen, na twee verloren wedstrijden. ,,Onze manier van spelen is onze kracht, soms onze zwakte. Vandaag verliezen we de bal te vaak in de opbouw en delen we zo dure cadeaus uit. Maar als SML zullen we altijd blijven combineren, vooral omdat we de fysieke kracht missen.”

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Amateurvoetbal