Volledig scherm
© Marc Pluim

MASV zet titel ondanks nederlaag nog niet uit het hoofd

ARNHEM - MASV (zondag 3C ) is de laatste weken niet in goede doen. De Arnhemmers verspeelden vorige week de koppositie na een nederlaag tegen PAX en een week later ging het opnieuw mis. In Doetinchem verloor MASV van VIOD met 2-0. Mike Severs scoorden beide treffers. 

Door de nederlaag liep de achterstand op koploper DCS op tot 4 punten. Trainer Jhon van Beukering gelooft echter nog in de titel voor de Arnhemmers. De oefenmeester wees op het lastige programma voor de koploper uit Zevenaar. ,,De komende duels spelen ze uit bij PAX en Gendringen. Daarna gaan wij op bezoek bij DCS en op de slotdag spelen ze de derby tegen OBW. Dat zijn allemaal lastige wedstrijden waarin ze punten kunnen verspelen.” 

Voor Van Beukering is de missie tegen AD’69 en Groessen de komende duels helder. ,,Die moeten zes punten opleveren. Vervolgens zullen we dan in Zevenaar moeten winnen. Dat is mogelijk, want we hebben een ploeg die zich op kan laden voor zo’n duel.” 

Beker geen prioriteit

De halve finale in de beker tegen Alverna op 25 april heeft voor Van Beukering geen prioriteit. ,,De competitie is veel belangrijker. We hebben natuurlijk al een periode en dat geeft rust”, aldus van Beukering die hoopt de geblesseerde Nick Buijl op korte termijn weer te kunnen inzetten.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Waterpret bij OVC, Koningsdag funest voor Arnhemia en rake vrije trap is 5 punten waard in Driel
    PREMIUM
    De derde helft/VIDEO

    Waterpret bij OVC, Koningsdag funest voor Arnhemia en rake vrije trap is 5 punten waard in Driel

    ARNHEM - In deze rubriek een verzameling anekdotes en opvallende gebeurtenissen uit de wandelgangen van het amateurvoetbal in de regio. Deze week zorgen sproeiers voor veel genot bij de kleintjes op sportpark De Bilderberg, had trainer Vincent Selhorst de 10-0 nederlaag wel kunnen voorspellen en dankt Rheden de vriendin en aanstaande dochter van Patrick d’Hulst.

Amateurvoetbal