Volledig scherm
Geen Jhon van Beukering in de dug out bij MASV, de trainer vertrok deze week bij de Arnhemse derdeklasser. Marco van Zanten neemt de honneurs waar. © Erik van 't Hullenaar

MASV zoekt rustig naar opvolger Van Beukering, namen Hofs en Cornelisse zingen rond

Trainer Jhon van Beukering stapte deze week op bij de Arnhemmers vanwege privé-omstandigheden. In zijn kielzog hield ook Shiwan Hamdaziz het voor gezien. Zondagmiddag (8-3 zege tegen Basteom) zat daarom assistent-trainer Marco van Zanten op de bank. 

Voorzitter Eef Kasteel wil niet overhaast handelen bij de opvolging van Van Beukering. ,,Het belangrijkste is dat we de juiste man vinden." Binnen de club gaan de namen van Nicky Hofs en Tim Cornelisse rond, maar volgens Kasteel is dat geen optie. ,,Dat zou mooi zijn natuurlijk, maar die jongens zijn druk met Vitesse. Ze willen helpen, maar structureel is het niet de oplossing." 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Amateurvoetbal