Volledig scherm
Geen Jhon van Beukering in de dug out bij MASV, de trainer vertrok deze week bij de Arnhemse derdeklasser. Marco van Zanten neemt de honneurs waar. © Erik van 't Hullenaar

MASV zoekt rustig naar opvolger Van Beukering, namen Hofs en Cornelisse zingen rond

Trainer Jhon van Beukering stapte deze week op bij de Arnhemmers vanwege privé-omstandigheden. In zijn kielzog hield ook Shiwan Hamdaziz het voor gezien. Zondagmiddag (8-3 zege tegen Basteom) zat daarom assistent-trainer Marco van Zanten op de bank. 

Voorzitter Eef Kasteel wil niet overhaast handelen bij de opvolging van Van Beukering. ,,Het belangrijkste is dat we de juiste man vinden." Binnen de club gaan de namen van Nicky Hofs en Tim Cornelisse rond, maar volgens Kasteel is dat geen optie. ,,Dat zou mooi zijn natuurlijk, maar die jongens zijn druk met Vitesse. Ze willen helpen, maar structureel is het niet de oplossing." 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. SC Rheden stelt teleur bij Pax

    SC Rheden stelt teleur bij Pax

    Hengelo - SC Rheden (3C) verloor zondagmiddag het restant van de eerder gestaakte wedstrijd tegen Pax in Hengelo met 1-0. Vorige maand werd dit duel gestaakt nadat Selman Büyükleya van SC Rheden meer dan een half uur geblesseerd op veld bleef liggen. Later werden bij hem gekneusde ribben en een hersenschudding vastgesteld. Ook zijn broer Ali Nino en ploeggenoot Marko van Huenen moesten destijds geblesseerd het veld verlaten en voor nader onderzoek naar het ziekenhuis.

Amateurvoetbal