Volledig scherm
Mats Grotenbreg (42) traint met hoofdklasser DUNO mee. © Gert Budding

Mats Grotenbreg op proef bij DUNO, Anass Aamri is spoorloos

DOORWERTH/WAGENINGEN – Mats Grotenbreg is deze week op proef bij hoofdklasser DUNO. De Huissense voetballer, vorig seizoen actief bij Jong Vitesse, trainde maandagavond mee.  Anass Aamri  ontbrak op het veld in Wageningen, niemand wist precies waar hij uithing.

,,Grotenberg willen we er graag bij hebben”, reageerde Arjen Ploeg, hoofdsponsor en eigenaar van Duno Air, de investeerder achter het sportieve succes in Doorwerth.  ,,De keuze is aan hem, als er voor 31 augustus een BVO komt, is hij weg.” 

Grotenbreg doorliep de jeugdopleidingen van Vitesse en PSV.

Ploeg wilde zich nog niet druk maken om spelverdeler Aamri, die op het laatste moment nog een contract tekende bij Duno Air, maar maandag zonder afmelding niet kwam opdagen. ,,Ik hoorde dat Aamri in Marokko verblijft, vakantie”, reageerde Ploeg.

De nieuwe trainer Roy de Haan miste maandag nog Ryan Bouwmeester (op krukken na een enkeloperatie) doelman Patrick ter Mate en assistent oefenmeester Purrel Fränkel (beiden op vakantie). Hans Cooke trainde individueel. 

Wel aanwezig op het Wageningse sportpark de Zoom waren de aanwinsten  Kurtley de Windt, Rafael Boer, Sam van Essen, Cali Daniel, Lars Hekkers en Emilj Astamirov. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Amateurvoetbal