Can Zeki wordt na zijn treffer gefeliciteerd door ploegmaat Mark van Binsbergen (6).
Volledig scherm
PREMIUM
Can Zeki wordt na zijn treffer gefeliciteerd door ploegmaat Mark van Binsbergen (6). © Gerard Burgers

Met doelpunt op zak, maar zonder voortand naar huis

Na zíjn openingstreffer won derdeklasser SC Rheden met 3-0 van Pax. Toch vertrok Can Zeki gistermiddag niet breed lachend naar huis. ,,Ik lach maar even niet", mompelt Zeki, die bij een stevig duel een voortand verloor.

In de kleedkamergang laat hij de schade zien: een gapend gat op de plek waar zijn rechtervoortand hoort te verschijnen. ,,Elleboogstoot", zegt Zeki resoluut. ,,Maar niet gezien blijkbaar, tja... Ik wist direct wat het was, vorig jaar ben ik dezelfde tand bij een botsing ook al verloren. Toen knalden we met de koppen tegen elkaar. Morgen maar weer naar de tandarts.”

Ditmaal was het dus een elleboog die zijn lach verpest. ,,Het duel viel wel mee", meent arbiter Pascal Arnts in de bestuurskamer. ,,Er zat wel een arm bij, maar het was meer ongelukkig dan dat de arm echt gebruikt werd. Een elleboogstoot was het zeker niet.”

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Amateurvoetbal