Volledig scherm
Mike de Beer wordt bejubeld na zijn 0-1 bij Kozakken Boys © Pro Shots

Mike de Beer doet het weer voor Jong Vitesse, nu bij Kozakken Boys

ARNHEM - Een week na zijn gelijkmaker tegen Jong Almere City scoorde Mike de Beer opnieuw de enige goal voor Jong Vitesse. Uit bij Kozakken Boys was zijn treffer na rust goed voor de eerste driepunter van de Arnhemse ploeg: 0-1.

Jong Vitesse stond voor rust onder zware druk van de thuisploeg. ,,Het is een goede, volwassen ploeg. Zij hebben uitgesproken voor de titel te willen spelen", zei trainer Joseph Oosting van de Arnhemse beloften. ,,In de tweede helft stonden we beter. We hebben de wedstrijd op mentaliteit gewonnen. daar ben ik trots op."

Na twee gelijke spelen was het de eerste driepunter voor Jong Vitesse.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. SC Rheden stelt teleur bij Pax

    SC Rheden stelt teleur bij Pax

    Hengelo - SC Rheden (3C) verloor zondagmiddag het restant van de eerder gestaakte wedstrijd tegen Pax in Hengelo met 1-0. Vorige maand werd dit duel gestaakt nadat Selman Büyükleya van SC Rheden meer dan een half uur geblesseerd op veld bleef liggen. Later werden bij hem gekneusde ribben en een hersenschudding vastgesteld. Ook zijn broer Ali Nino en ploeggenoot Marko van Huenen moesten destijds geblesseerd het veld verlaten en voor nader onderzoek naar het ziekenhuis.

Amateurvoetbal