Milan (16) meldt zich ziek voor debuut, scoort winnende goal... en wordt dan ontslagen

VideoRHEDEN - Om te kunnen debuteren bij SC Rheden 1 meldt Milan Schouten (16) zich zondagochtend ziek bij de plaatselijke Albert Heijn. ’s Maandags staat hij als matchwinner in De Gelderlander, nog diezelfde avond is hij zijn baantje kwijt.

Dinsdagavond. Het meisje bij de informatiebalie van de Albert Heijn in Rheden kan haar lach nauwelijks inhouden als ze naar kantoor telefoneert. ,,Er staat iemand van De Gelderlander die wil praten over Milan.”

Al snel verschijnt Myron, vulploegleider. ,,Milan? Dat heb ik niet op mijn geweten.” Wie wel? ,,Mijn collega, Peter. Die is er morgenochtend weer. Bel dan even naar onze winkel.” Over Milan zegt Myron: ,,Jammer dat hij weg is. Milan kon alles.”

Milan Schouten. Tot maandag 29 oktober vult de 16-jarige Rhedenaar drie avonden in de week vakken bij de Albert Heijn in het dorp. Vaak ook nog zondagmiddag. Alleen niet op 28 oktober. Die zondag meldt Milan zich ziek.

Quote

De Gelderlan­der? Voor Milan? Na dit mediaoffen­sief neemt de Appie hem misschien wel terug

Langs de lijn
De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. SC Rheden stelt teleur bij Pax

    SC Rheden stelt teleur bij Pax

    Hengelo - SC Rheden (3C) verloor zondagmiddag het restant van de eerder gestaakte wedstrijd tegen Pax in Hengelo met 1-0. Vorige maand werd dit duel gestaakt nadat Selman Büyükleya van SC Rheden meer dan een half uur geblesseerd op veld bleef liggen. Later werden bij hem gekneusde ribben en een hersenschudding vastgesteld. Ook zijn broer Ali Nino en ploeggenoot Marko van Huenen moesten destijds geblesseerd het veld verlaten en voor nader onderzoek naar het ziekenhuis.

Amateurvoetbal