Volledig scherm
Achilles 29-speler Mischa Boelens tegen FC Volendam. © Pro Shots

Mischa Boelens vierde ex-prof voor Duno

DOORWERTH - Mischa Boelens (22) is de vierde versterking van voetbalclub Duno. De verdediger komt over van het naar de tweede divisie gedegradeerde Achilles’29. In de twee seizoenen dat hij in Groesbeek voetbalde, kwam hij 30 keer uit in de Jupiler Leaque. Boelens kreeg zijn opleiding bij de betaald voetbal organisaties (BVO) van Vitesse, De Graafschap en NEC.

De ex-prof wordt de beoogde opvolger van rechterverdediger Joost Ebergen, die na twee seizoenen Doorwerth verlaat. De lange verdediger kampt al een tijdje met langdurige blessures en geeft nu de voorkeur aan zijn maatschappelijke carrière als voetbalmakelaar. 

Boelens is de vierde versterking op De Waayenberg. Eerder zegden middenvelder Bart van Brakel, spits Kevin Sissing en doelman Patrick ter Mate al toe naar de zaterdageersteklasser te zullen komen. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. SC Rheden stelt teleur bij Pax

    SC Rheden stelt teleur bij Pax

    Hengelo - SC Rheden (3C) verloor zondagmiddag het restant van de eerder gestaakte wedstrijd tegen Pax in Hengelo met 1-0. Vorige maand werd dit duel gestaakt nadat Selman Büyükleya van SC Rheden meer dan een half uur geblesseerd op veld bleef liggen. Later werden bij hem gekneusde ribben en een hersenschudding vastgesteld. Ook zijn broer Ali Nino en ploeggenoot Marko van Huenen moesten destijds geblesseerd het veld verlaten en voor nader onderzoek naar het ziekenhuis.

Amateurvoetbal