Volledig scherm
Doelpuntenmaker Keverley Albertus (rechts) in actie voor MASV. © Rolf Hensel

Nederlaag en 3 rode kaarten voor MASV

Winterswijk - Koploper MASV (3C) had een vervelende middag in Winterswijk. FC Trias won op eigen veld met 3-1 van de Arnhemmers. Bovendien kreeg MASV in de slotfase 3 keer direct rood binnen enkele minuten. Angelo Siep en Ramon van ‘t Veld (beiden tackle) en Lorenzo Arends (commentaar op de leiding) moesten er voortijdig vanaf. 

Coach Tim Cornelisse was niet te spreken over het optreden van de arbiter. ,,De kaarten van Siep en Van ‘t Veld waren veel te zwaar. Dat was allebei geel. Wat Lorenzo doet is niet slim.”

Cornelisse wil kijken of er nog iets te doen is aan de kaarten van Siep en Van’t Veld. ,,Er zijn opnames gemaakt, wellicht kunnen we die gebruiken.” Op de nederlaag viel volgens de oefenmeester weinig af te dingen. ,,Het was gewoon niet goed genoeg., maar dat kan een keer gebeuren.”

 Keverley Albertus (strafschop) scoorde voor MASV. Joost Piek, Menno Stemerdinck en Thomas Stoverinck deden dat voor de thuisploeg.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Amateurvoetbal