Volledig scherm
Doelpuntenmaker Keverley Albertus (rechts) in actie voor MASV. © Rolf Hensel

Nederlaag en 3 rode kaarten voor MASV

Winterswijk - Koploper MASV (3C) had een vervelende middag in Winterswijk. FC Trias won op eigen veld met 3-1 van de Arnhemmers. Bovendien kreeg MASV in de slotfase 3 keer direct rood binnen enkele minuten. Angelo Siep en Ramon van ‘t Veld (beiden tackle) en Lorenzo Arends (commentaar op de leiding) moesten er voortijdig vanaf. 

Coach Tim Cornelisse was niet te spreken over het optreden van de arbiter. ,,De kaarten van Siep en Van ‘t Veld waren veel te zwaar. Dat was allebei geel. Wat Lorenzo doet is niet slim.”

Cornelisse wil kijken of er nog iets te doen is aan de kaarten van Siep en Van’t Veld. ,,Er zijn opnames gemaakt, wellicht kunnen we die gebruiken.” Op de nederlaag viel volgens de oefenmeester weinig af te dingen. ,,Het was gewoon niet goed genoeg., maar dat kan een keer gebeuren.”

 Keverley Albertus (strafschop) scoorde voor MASV. Joost Piek, Menno Stemerdinck en Thomas Stoverinck deden dat voor de thuisploeg.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. 3A: Persoonlijke fouten doen AZ 2000 de das om; degradatie komt dichtbij, Dieren maakt zich op voor nacompetitie

    3A: Persoonlij­ke fouten doen AZ 2000 de das om; degradatie komt dichtbij, Dieren maakt zich op voor nacompeti­tie

    ZELHEM - AZ 2000 leed in de derde klasse A een kostbaar 4-1 verlies bij Zelos. Interim-trainer Jan Brouwer, die deze week na het vertrek van trainer Patrick Baltus, voor de groep stond had ondanks de nederlaag positieve zaken gezien. ,,Natuurlijk is het balen als je hier verliest. Ik vind echter dat de ploeg vandaag keihard gewerkt heeft”. Brouwer in een ver verleden zelf een goede voetballer zag met lede ogen het ontstaan van de tegendoelpunten aan. ,,We zijn door een aantal persoonlijke fouten de boot in gegaan. De inzet was goed, maar we geven de doelpunten te gemakkelijk weg.
  2. Spelers OVC’85 geven trainer Marco Bosch bierdouche na bereiken nacompetitie

    Spelers OVC’85 geven trainer Marco Bosch bierdouche na bereiken nacompeti­tie

    OOSTERBEEK - Marco Bosch, trainer van OVC’85, kreeg zaterdagmiddag na de thuiswedstrijd tegen ESA (3A) een bierdouche van zijn spelers. De voetballers uit Oosterbeek waren dolblij met de 2-2 remise tegen de ploeg uit Arnhem, want door dat resultaat verzekerde OVC’85 zich voor de nacompetitie om promotie naar de tweede klasse van het zaterdagvoetbal. Een knappe prestatie van de gepromoveerde ploeg uit Oosterbeek.

Amateurvoetbal