Het succes van Eldenia heeft ook een keerzijde: twee speelsters van de kampioensploeg vertrekken naar FC Twente. Maar er komt ook weer wat bij.
Volledig scherm
PREMIUM
Het succes van Eldenia heeft ook een keerzijde: twee speelsters van de kampioensploeg vertrekken naar FC Twente. Maar er komt ook weer wat bij. © Bert van Berkum/Orange Pictures

ONVOORSTELBAAR: De transfermarkt is dicht en de rook trekt langzaam op

DOSSIER TRANSFERS ARNHEM/UPDATEARNHEM - Er vindt dit jaar een volksverhuizing van amateurvoetballers plaats in het Arnhemse  amateurvoetbal. Het gepromoveerde MASV spant de kroon met ongeveer een elftal vertrekkers en nieuwkomers. Al zijn er ook al weer spelers die toch niet komen. 

6 reacties

 • Eelco .

  3 jaar geleden
  "Danny, Dave, Jaimy, Ray en Moussa .. die zeker niet verloren gaan voor onze club en in een andere functie terugkeren." Nieuwe tussenpersonen in de "detailhandel" van Eef Kasteel bedoel je daarmee?
 • theet

  3 jaar geleden
  Nou sonsbeek me neefjes Danny en dave hebben bij meerdere clups gespeeld .dus zijn geen Clup mensen .maar voetballen met vrienden meer is het niet ze houden van het spelletje
 • Ted

  3 jaar geleden
  Er zit totaal geen hart in deze vereniging, men haalt spelers uit alle windrichtingen en de eigen jeugd is niet in beeld....als die er überhaupt al wel is. Als het betalen stopt kan MASV opgedoekt worden, daar zijn voorbeelden genoeg van. Een visie is er dus totaal niet, een missie echter wel....ten koste van alles zo vaak mogelijk kampioen worden. En ja daar zijn kwalitatief goede spelers van andere verenigingen voor nodig en die komen wel maar uiteraard niet voor niets....it's all about the money! Heren van de belastingdienst wordt eens wakker.
 • Thom

  3 jaar geleden
  Scheve gezichten zijn zeker niet nodig. Ambitie spreken alle clubs uit. Visie is een lastige, wat is visie überhaupt en wat is die van MASV? Tav het 1e elftal half Arnhem aantrekken en zo hoog mogelijk voetballen? Is dat visie of blinde ambitie? Wat gebeurt er als er niet meer betaald kan worden? Hoeveel geld gaat er naar de jeugd(opleiding)? Wil je als club ook bouwen aan dat fundament? Overigens ik gun MASV het allerbeste maar ben wel benieuwd wat er in dit commentaar bedoeld wordt met visie.
 • Van Sonsbeke

  3 jaar geleden
  Danny, Dave, Jaimy, Ray en Moussa hebben veel voor de club MASV betekend. Echte MASV’ers die het DNA van de club bezitten en zeker niet verloren gaan voor onze club en in een andere functie terugkeren. Als de kleinste, maar grootste cult club van Arnhem( met maar 350 leden) stralen wij ambitie uit en hebben visie. Dat geeft soms scheve gezichten in het Arnhemse voetbal, maar is niet nodig