Volledig scherm
Mike de Beer (rechts) mengt zich in de feestvreugde met zijn ploeggenoten Boyd Lucassen (2), Azzedine Dkidak en Jesse Schuurman. © BSR Agency

Ook Mike de Beer van Jong Vitesse op proef bij Telstar

ARNHEM  - Ook Mike de Beer van Jong Vitesse mag hopen volgend seizoen als profvoetballer terug te keren op de Nederlandse velden. De speler van Jong Vitesse, dat zaterdag voor het laatste in de tweede divisie uitkwam, was vorige week op proef bij Telstar.

Eerder speelde verdediger Joeri Potjes van Jong Vitesse ook al twee proefduels in Velzen. 

Boyd Lucassen en Martijn Berden waren beiden al succesvol op proef bij Go Ahead Eagles, waar zij in aanmerking komen voor een contract. Eagles heeft in de play-off-finale zelfs nog prima uitzicht op promotie naar de eredivisie. De ploeg uit Deventer, met Vitesse-huurling speelde het eerste duel 0-0 in Waalwijk.

Tien spelers van Jong Vitesse moeten na dit seizoen weg.  Joris Klein-Holte vertrekt naar Bennekom, Hicham Acheffay tekende een contract bij Jong FC Utrecht, dat uitkomt in de eerste divisie. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Amateurvoetbal

Poll

DUNO mag niet meer meedoen met de Arnhem Cup omdat de club er openlijk voor uitkomt dat de voetballers onder contract staan en worden betaald. Terecht?

DUNO mag niet meer meedoen met de Arnhem Cup omdat de club er openlijk voor uitkomt dat de voetballers onder contract staan en worden betaald. Terecht?

  • Ja (8%)
  • Ja, maar vraag dan ook andere clubs die betalen niet mee te doen (27%)
  • Ja, het is de Arnhem Cup, er moeten sowieso alleen Arnhemse clubs meedoen (10%)
  • Nee (4%)
  • Nee, het is juist leuk dat álle amateurclubs uit de regio meedoen (7%)
  • Nee, dan moet je alle clubs die betalen weren en dat is niet te doen (38%)
  • Maakt mij niet uit (6%)
1435 stemmen