Oud-Graafschapper Huntelaar naar DUNO

DOORWERTH - DUNO heeft voormalig De Graafschap-speler Koen Huntelaar (21) binnen. Het neefje van Ajax-spits Klaas-Jan Huntelaar kwam begin vorig seizoen bij het eerste elftal van de Doetinchemmers maar speelde daarna geen minuut in het afgelopen eredivisie-seizoen.

In 2016 was hij invaller in het eerste divisieduel bij Cambuur (1-1), maar het zou bij vijf minuten speeltijd in het eerste elftal blijven. Begin juni nam De Graafschap afscheid van de geboren Hummeloër.

Middenvelder Huntelaar moet bij DUNO de broodnodige creativiteit op het middenveld brengen na het onverwachte vertrek van Anass Aamri. Die liet zich dit seizoen ondanks een doorlopend contract niet meer zien bij de hoofdklasser in Doorwerth en bleek doodleuk mee te trainen bij UDI’19, de nieuwe club van voormalig DUNO-trainer Lodewijk de Kruif.

Zoon van Cor Huntelaar

Huntelaar kwam als 9-jarige bij De Graafschap en komt uit een echt clubnest. Hij doorliep vrijwel de gehele jeudopleiding van de Doetinchemmers en is de zoon van voormalig financieel directeur en Raad van Commissarissen-lid Cor Huntelaar. Die kwam in 2008 op 43-jarige leeftijd veel te jong te overlijden.

Volledig scherm
Koen Huntelaar in het shirt van de Graafschap. Het neefje van Ajax-spits Klaas-Jan Huntelaar kwam begin vorig seizoen bij het eerste elftal van de Doetinchemmers maar speelde daarna geen minuut in het afgelopen eredivisie-seizoen. Nu gaat hij naar DUNO. © Marcel Bonte
De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Amateurvoetbal