Volledig scherm
OVC'85 - Redichem © Rolf Hensel

OVC’85 wint voor vijfde keer op rij en verstevigt derde plaats

NIJMEGEN – OVC’85 (3A) won zaterdagmiddag de uitwedstrijd bij Uni VV in Nijmegen met 2-1. Dat betekende de vijfde zege op rij voor de ploeg uit Oosterbeek. De ploeg van trainer Marco Bosch constateerde verder tot tevredenheid dat concurrent ESA twee punten verspeelde in de Arnhemse stadsderby tegen AZ 2000, waardoor de derde plaats op de ranglijst, die straks recht geeft op deelname aan de nacompetitie, werd verstevigd.

Naast de reguliere ranglijst deed OVC’85 ook goede zaken in de strijd om de tweede periode, waarin het met vijftien punten uit vijf duels koploper is. Grote man bij OVC’85 in het duel tegen Uni VV was andermaal aanvoerder en topscorer Vincent van Weelden. De lange spits scoorde beide treffers in Nijmegen. Het was de vijfde keer na de winterstop dat Van Weelden tweemaal scoorde, waardoor hij nu op een seizoenstotaal van elf staat.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Amateurvoetbal