Volledig scherm
Jhon van Beukering bij MASV © Rolf Hensel

'Privézaken' Jhon van Beukering leiden vertrek in bij MASV uit Arnhem

UPDATEARNHEM - Jhon van Beukering is weg als trainer van de Arnhemse voetbalclub MASV. De 34-jarige oud-profvoetballer van onder andere Vitesse, De Graafschap, NEC en Feyenoord is donderdagavond opgestapt.

Van Beukering geeft aan 'privé-problemen'te hebben en zich daarom niet 100 procent te kunnen concentreren op MASV.

 ,,Ik heb tijd nodig voor privé-zaken en die hebben voorrang. Een combinatie met het trainerschap is niet mogelijk en door rommelen wil ik niet. Ik wil me altijd voor honderd procent geven en dat zat er niet in.” 

Van Beukering boekte vorig seizoen veel succes met de spraakmakende Arnhemse volksclub door het KNVB-bekertoernooi te bereiken. Hij greep wel net naast het kampioenschap van de derde klasse en promotie. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Amateurvoetbal

Poll

DUNO mag niet meer meedoen met de Arnhem Cup omdat de club er openlijk voor uitkomt dat de voetballers onder contract staan en worden betaald. Terecht?

DUNO mag niet meer meedoen met de Arnhem Cup omdat de club er openlijk voor uitkomt dat de voetballers onder contract staan en worden betaald. Terecht?

  • Ja (8%)
  • Ja, maar vraag dan ook andere clubs die betalen niet mee te doen (27%)
  • Ja, het is de Arnhem Cup, er moeten sowieso alleen Arnhemse clubs meedoen (9%)
  • Nee (4%)
  • Nee, het is juist leuk dat álle amateurclubs uit de regio meedoen (7%)
  • Nee, dan moet je alle clubs die betalen weren en dat is niet te doen (40%)
  • Maakt mij niet uit (6%)
1203 stemmen