Volledig scherm
Vincent van Weelden, de regio-topscorer van vorig seizoen met 39 goals, is scherp gestart met twee goals in het bekerduel bij Fortissimo © Erik van 't Hullenaar

Regiotopscorer Van Weelden start seizoen scherp bij OVC'85

OOSTERBEEK - OVC'85 is het toernooi om de districtsbeker goed gestart. De voetbalploeg uit Oosterbeek, vorig seizoen met groot machtsvertoon kampioen geworden in de vierde klasse zaterdag, won het midweekse duel bij Fortissimo in Ede met 4-0. 

Bij rust leidde OVC'85 met 1-0 tegen de zaterdagvierdeklasser door een doelpunt kort voor rust van Nick Bijlsma. Na de hervatting liepen de gasten verder uit door andermaal Bijlsma en door twee treffers van Vincent van Weelden, die vorig seizoen regiotopscorer werd met 39 doelpunten. 

Naast OVC'85 en Fortissimo zitten ook SDS'55 en Woezik (zaterdag) in deze poule 19 uit de lagere klassen van het zaterdagvoetbal.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Amateurvoetbal