Volledig scherm
© Erik van 't Hullenaar

Rick Smeenk scoort winnende treffer voor SC Rheden

Rheden – ,,Het resultaat is uiteindelijk goed, maar de manier waarop het gegaan is, daar word je in anderhalf uur tien jaar ouder van”, sprak SC Rheden-trainer Peter Jansen na de 4-3 zege van zijn ploeg op Groessen.

SC Rheden keek bij rust tegen een 0-2 achterstand aan. ,,De slechtste 45 minuten van het seizoen”, oordeelde Jansen. Met Uger Cakir en Rick Smeenk na de pauze in de ploeg begon de thuisclub aan een inhaalrace. 

Stephen van Beek en Alan Hermsen trokken de stand binnen een kwartier gelijk: 2-2. Na de 2-3 (82') toonde SC Rheden karakter. Onno van Maanen en Rick Smeenk zorgden toch nog voor een Rhedense driepunter.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Amateur leeft als prof: Lukas de Vries (18) regelt buitenlandse stages
    PREMIUM

    Amateur leeft als prof: Lukas de Vries (18) regelt buitenland­se stages

    ,,Voor de duidelijkheid: ik ben geen bijzonder talent." Zo opent de 18-jarige Lukas de Vries in de achtertuin van zijn ouderlijk huis in Oosterbeek. Hij is home alone, zijn ouders en broertjes zijn op vakantie, maar dat betekent niet dat De Vries - net zijn havodiploma op zak - de bloemetjes buiten zet. Sterker: terwijl zijn leeftijdsgenoten feestvieren in Salou-achtige oorden, werkt Lukas zich in het tuinschuurtje met zelf aangeschafte fitnessapparatuur in het zweet. Doel: topfit afreizen naar zomerstages in Italië en Engeland.

Amateurvoetbal