RVW gaat na rode kaart fors onderuit bij SC Westervoort

Westervoort – RVW (4D) leek zondagmiddag in de uitwedstrijd tegen SC Westervoort op weg naar een positief resultaat. Zeker toen Ivo Klomp de gasten uit Heelsum na ruim een uur spelen op voorsprong bracht. Maar na negentig minuten stond er een 4-1 eindstand op het bord.

Hein Smink bracht de thuisploeg op gelijke hoogte, waarna RVW’er Mitchel Bosman met een directe rode kaart het veld uit moest. Westervoort profiteerde via Joël Nibaele direct van de ondertalsituatie bij RVW. In de slotfase ontstond er nog meer ruimte, en kon de thuisploeg via Joey van Zanten en Gerard Smink uitlopen naar een ruime 4-1 zege.

CHRC (ook 4D) leed zondagmiddag een grote thuisnederlaag tegen SC Doesburg: 0-5. Het betekende de tweede grote nederlaag op rij voor de ploeg uit Heelsum, nadat vorige week de thuiswedstrijd tegen Jonge Kracht ook al een forse 0-7 nederlaag betekende.

Na vier duels staat CHRC, evenals Loo, Loil en Arnhemia, nog op nul punten. Vanwege het slechtste doelsaldo sluit CHRC de rij in de vierde klasse D van het zondagvoetbal.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Amateurvoetbal