RVW grijpt koppositie met minieme zege op Rijnland

Voetbalclub RVW heeft in 5D de koppositie overgenomen van Loo, dat vorige week met 1-0 werd verslagen. De blauwhemden wonnen gisteren op eigen veld ook met 1-0 van SC Rijnland, nummer drie van de ranglijst.

Loo speelde gelijk, 1-1 tegen Gelders Eiland, en staat nu een punt achter. ,.Een moeilijke pot, zoals verwacht tegen Rijnland", zei RVW-trainer Peter van den Borden. ,,Het leek al een tijdje tussen Loo en ons te gaan bovenin, maar Rijnland was, met minder wedstrijden gespeeld, een gevaarlijke achtervolger. Nu hebben we ze op afstand gezet en gaan we zelfs aan kop."

RVW heeft nog 4 wedstrijden om de koppositie om te zetten in het kampioenschap. ,,De volgende is tegen Gelders Eiland, ook een lastige ploeg. Verder kijken we nu niet, we moeten wedstrijd voor wedstrijd winnen”, aldus Van den Borden.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Amateurvoetbal

Poll

DUNO mag niet meer meedoen met de Arnhem Cup omdat de club er openlijk voor uitkomt dat de voetballers onder contract staan en worden betaald. Terecht?

DUNO mag niet meer meedoen met de Arnhem Cup omdat de club er openlijk voor uitkomt dat de voetballers onder contract staan en worden betaald. Terecht?

  • Ja (8%)
  • Ja, maar vraag dan ook andere clubs die betalen niet mee te doen (27%)
  • Ja, het is de Arnhem Cup, er moeten sowieso alleen Arnhemse clubs meedoen (9%)
  • Nee (4%)
  • Nee, het is juist leuk dat álle amateurclubs uit de regio meedoen (7%)
  • Nee, dan moet je alle clubs die betalen weren en dat is niet te doen (40%)
  • Maakt mij niet uit (6%)
1187 stemmen