RVW treft acht keer doel tegen Elsweide

ARNHEM - RVW behaalde zondagmiddag een monsterscore tegen Elsweide: 1-8. Roy van Lagen werd met vier treffers koningsschutter. 

Volledig scherm
RVW-trainer Peter van den Borden. © Marina Popova

De andere Heelsumse goals kwamen van Stefan Aalbers, Bas ven der Welk, Michiel Bos en Luuk Hendriks. ,,Wij hebben heel goede zaken gedaan, we staan nu derde”, jubelde Peter van der Borden, de winnend coach. ,,En met twee overwinningen staan we bovenaan in de derde periode.”

De coach aan de Arnhemse zijde beleefde een pijnlijke middag. Ontevreden over het spel van Elsweide was Rasid Günes overigens niet. ,,Voetballend was het zeker niet slecht, ik denk dat we lange tijd de bovenliggende partij waren”, aldus Günes. Nadat Harun Köprülü een vroeg tegendoelpunt ongedaan maakte, wees er volgens Günes weinig op dat zijn ploeg zou verliezen van RVW. ,,Maar in vijf minuten lagen er drie in. Onbegrijpelijk voor mij, nog steeds. We maakten blunder na blunder achterin.”

Bij een 1-4 ruststand greep de coach in en wisselde in zijn achterhoede. Een eind aan de persoonlijke fouten kwam er daarmee echter niet. ‘’We drukten na rust meer vooruit, maar misten alle kansen. Achterin ging het weer mis, ik heb er echt geen woorden voor. We moeten het maar snel vergeten en doorgaan.”

Amateurvoetbal