Volledig scherm
Roy van Lagen scoort namens RVW © Gert Budding

RVW verzaakt, Arnhemia profiteert

HEESLUM - Arnhemia heeft zondagmiddag optimaal geprofiteerd van de zwakte van tegenstander RVW. In Heelsum wonnen de Arnhemmers met 3-4.

RVW-trainer Peter van den Borden was boos op zijn spelers. RVW gaf naar zijn mening, onnodig de punten weg aan het bezoekende Arnhemia. “Wij waren in het begin een klasse beter”, zei Van den Borden. “Maar door gemakzucht en omdat de instelling niet deugde, hebben we verloren. Collectief hebben we geen strijd geleverd en dan leg je het ook tegen Arnhemia af.” Voor zijn team scoorden Stefan Aalbers (tweemaal) en Roy van Lagen.

Arnhemia kende met name na rust een goede fase, toen steunpilaar Maikel Peters inviel na zijn dienst op werk. Daarvoor bleven de Arnhemmers al in het spoor van de thuisploeg door doelpunten van Michael van Ossenbruggen en Mustafa Yildiz. Mohammed Edan bracht Arnhemia voor het eerst op voorsprong. Ismet Dilekci besliste het duel uiteindelijk.

"Ismet raakte eigenlijk geen bal goed vandaag", aldus Arnhemia-trainer Marco Bosch. "En dan beslist hij de wedstrijd alsnog. Verdiend was het misschien niet helemaal, maar ik ben blij dat het geluk een keer aan onze zijde was."

Volledig scherm
© DG

Amateurvoetbal