SC Rheden en VVO keren zonder punten huiswaarts

Voor zowel SC Rheden als VVO verliep de zondagmiddag teleurstellend in de derde klasse C. Beide voetbalclubs verloren hun uitwedstrijden. SC Rheden verloor bij Ruurlo met 3-2, terwijl VVO met 4-2 op de broek kreeg bij Sportclub Lochem.

SC Rheden (zwart shirt).
Volledig scherm
SC Rheden (zwart shirt). © theo kock persfotografie

Dankzij twee treffers van Patrick d’Hulst kon SC Rheden met een 1-2 voorsprong gaan rusten in Ruurlo. Maar na rust boog de thuisploeg de achterstand om door doelpunten van Nick Sprukkelhorst en Koen Hoitink in een 3-2 eindstand. Het betekende de eerste seizoenszege voor de thuisploeg. Voor SC Rheden was het de tweede nederlaag in dit nog prille seizoen. De ploeg van trainer Wilco Klop staat daardoor op een zesde plaats met zes punten uit vier duels.

VVO verspeelde eveneens een voorsprong in Lochem. Dankzij twee treffers van Ramon Steenbergen stonden de Velpenaren na een half uurtje zelfs op een 0-2 voorsprong. Nog voor rust bewerkstelligde Ruben Boonk de aansluitingstreffer. Na rust drukte de thuisploeg door. Dankzij twee treffers van Rico Lammertink en ééntje van Nick Brigg werd het uiteindelijk 4-2. VVO zakte door de tweede nederlaag op rij af naar plaats negen in 3C.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Amateurvoetbal